SSS

Skola: Skolan är igång som fan, och ni som har tänkt börja plugga men som drar er för det för att det kommer bli jobbigt. Jag har ett råd, läs Religion på Karlstads Universitet. Lugnare tillvaro tror jag inte man kan få, som att vara sysslolös men man slipper ångesten, för man gör något vettigt. Det börjar dock bli lite störande, för jag lär mig absolut ingenting, och det är en C-kurs jag läser. Läraren upprepar sig själv hela tiden, han pratar om exakt samma saker, ungefär som vissas bloggar här på internet. Det är fantastiskt hur folk orkar älta helt menlösa grejjer. Ska snart skriva examensarbete och hoppas på att det kommer funka, så jag kan flytta från Karlstad börja vuxenlivet, kan ju vara en idé när man är 26.

Sprit: En nära vän till Skola. För går man på universitet och bor i korridor så finns det alldeles för många tillfällen att bli full, det är inte ofta i livet som sommaren får stå i skugga till förmån för hösten vad gäller alkoholintag, men så är det verkligen. I kväll ska vi ta den årliga rundturen, när nytt folk har flyttat in i korridoren går vi runt i alla rum o alla får bjuda på nåt, brukar vanligtvis bli sprit.. jag ser fram mot ikväll, men inte mot i morron.

Squash:
Helt otippat har jag hittat en annan sport än fotboll som jasg verkar tycka är rätt skoj, det kanske finns hopp för min kondition ändå, jag är ju för otränad för att börja spela fotboll på allvar igen.


Det finns tjejer som man kan få, det finns tjejer man aldrig kan få, o så finns det de mittimellan.... Det är jobbigt ibland

RSS 2.0