Schulmann, ständigt denna Schulmann

Vafan. jag skrev för jävligt längesen om att SVT hade med Alex Schulmann (en av mina nemesisar) i nåt jävla skitprogram.
Jag skrev samtidigt att den jäveln förhoppningsvis skulle hålla sig borta ur sportsammanhang åtminstone ett tag till.
idag åkte jag hem till Remma för att vi skulle träna. Då sitter han och tittar på FAN TV på svenskafans.com. Där pratar de stockholmsfotboll och har en "expert" för varje lag. Då sitter den där jävla idioten där och representerar AIK. Och det har han tydligen gjort sedan förra året. Det va rj utur då att jag inte ser på FAN TV, men den enda gången man gör det, och det låter intressant så märker man att den där jäveln ska sitta där o visa sitt jävla felknullade anlete.

Jag blir besviken, arg, ledsen. Och känner, på allvar, inte den minsta avundsjuka över att han har gjort karriär på att vara idiot med dålig humor. Då lever jag hellre off the grid i all evighet.

ode till girigheten, dumheten och klantigheten. Gör du en pudel, det tjänar ingenting till

Det är inte alltid så lätt att förstå
 Vad man pratar om, vad man skriver på
 När man bländas av smicker, av saliga grin
 Hur mycket du än ger är det pärlor för svin

 Eller visste du vad det hela handlade om
Att du gav dem ostron, hummer och rom
Att avnjuta med Cristál, kvinnor och vin
Medan arbetaren bryter ryggen bredvid sin maskin

Pudlar och ursäkter kan inte hjälpa dig längre
Du målar och målar och hörnet blir trängre
Du satte pennan till pappret och fyllde deras skrin
Hur i helvete tänkte du, Wanja Lundby-Wedin

Death by fellatio/cunnilingus

Dåså, då var det ännu en gång dags att börja oroa sig i onödan över saker som man vill göra men som man tydligen kan dö av.  Personligen tar jag det inte så allvarligt, eller rättare sagt, jag bryr mig inte det minsta.

Man kan då alltså, enligt forskare, inte längre hänge sig till oralsex utan att man i förlängningen dödar sig själv. Om jag dyker ner på nån fin flicka som kanske skulle uppskatta det så får jag alltså först stearininpregnera min mun, så att hennes eventuella baciller inte ska ge hela min mun cancer. Alla avsugningar ska härmed ske med ett skyddande gummihölje, aka kondom. Någon forskare därute, med allra största sannolikhet finansierad utav nån religiös grupp (med 100% sannolikhet katolska kyrkan) har alltså kommit fram till denna teori. De har då utfört undersökningen på ett stort antal oralsexfantaster och kommit fram till att de har jävligt mycket cancer.

Om man ska se nån som helst trovärdighet i det här så vill ja gnog jämföra det med det gamla hotet om att ma nfår cancer om man käkar chips (forskargrupp sponsrad av Dr. Atkins månne?). Man var då tvungen att äta ungefär sin vikt i chips i veckan. Nånting säger mig då att man antagligen hinner dö av nånting annat innan man dör av cancer. Lite samma sak känner jag för det här. Om jag suger kuk/mumsar skäggbiff hela min vakna så lär ju det inte vara särsklit hälsosamt, men nånting säger mig att man råkar ut för nånting annat innan cancern drabbar.

Så, gott folk, sug o slicka för allt ni är värda, ni orkar max en timme om dagen ändå.

45 minuter

Det är exakt så många minuter som jag har vistats utomhus sedan torsdag kl. 14. Det är snart exakt tre dygn.
Jag har inte deppat ihop, jag har helt enkelt blivit jävligt förkyld.

Så, vad har jag åstadkommit?

---------------------

ingenting.

förutom det simpsonaktiga fenomenet rövgrop i soffan.
tvivelaktig tillfredsställelse må jag säga.

jag har även fyllt en chipsskål med snorpapper
fyllt min hals fyrtio gånger med slem
tömt min hals på slem, 40 gånger. på smärtsammast möjliga vis
talat med folk på internet
sett filmer och sport
tyvärr också let´s dance och melodifestivalen, jag kunde inte värja mig. jag är svag. jag är däremot än mer övertygad om att djävulen har bosatt sig i min teve.

det var väl min helg

RSS 2.0