Fan vad sjukt...

..dåligt jag stavade i förra inlägget. Får skylla på tillfällig dyslexi.

Framsteg och spelning

Nu, efter 10 veckors slit och ångest har jag äntligen fått min C-uppsats/examensarbete på lärarprogrammet godkänt. Känns sjukt skönt, särskilt som jag inte trodde att jag skulle klara av det. Gött med såna milstolpar ibland. Efter opponeringen visade det sig att jag inte hade så mycket att oroa mig för, men det ligger i min natur att oroa mig. Man kallas ju inte Backup-Dave för inget. Nu väntar slutterminen med praltilen som den mest kritiska biten, klarar jag den så är jag snart klar lärare. känns väldigt bra.
 
Mitt liv har varit rätt trist den senaste tiden på grund av den här uppsatsen, med undantag för vissa händelser som inte bör tas upp i den här bloggen Inte för att det gör något då väldigt få människor läser den, men ändå. Jag ser fram emot att mitt sociala liva kan bli lite bättre nu när uppsatsen är ur vägen.

Jag var i Stockholm förra veckan och såg Accidents och Asta Kask. Asta Kask är ett av mina favoritband, historiskt sett. Accidents är nog det band som jag gillar bäst just nu. Jag har sett båda innan, men inte sen de släppte nya album, så det var jävligt kul. De som inte lyssnar på Accidents råder jag att göra det, o de som gillar dem men inte förstått att de släppt nyttt säger jag att ni borde köpa Summer Dreams. Kvällen fortsatte på Kellys, där vi var nära att inte bli insläppta, det säger rätt mycket om vårat tillstånd, men det var kul. JAg blir alltid sjukt sugen att flytta till huvudstan när jag är där. Vi får se vad framtiden har o erbjuda..

Har för övrigt börjat kolla på Deadwood nu när jag har plöjt igenom Sopranos. Ytterligare en serie som har gått på svnsk tv, men som jag har negligerat på grund av att det är tråkigt att passa tevetider. Pris ske Gud för Internet som Broder Tuck skulle ha sagt.

RSS 2.0