Kapten Morgan och jag, en kärlek som överlever allt

kom i min famn, kära kapten. Så jag jag till min gamle vän Kapten Morgan. Vi träffades i lördags, på samma ställe som vi alltid träffas. Han är dock jävligt klurig den där kaptenen. Det är alltid en fröjd att träffa honom, träffarna börjar alltid i skratt och eufori, men ju längre kvällarna lider så byter den skepnad, till slut består han bara av luft, och har helt sugits in i mig. Hans ande får mig alltid att bete mig på sätt som jag inte förstår. Denna dag slutade vår träff med stök på dansgolv, mössor, otrevliga samtal och sömn på mindre lämpliga ställen. Efter varje träff med min kära kapten så är jag liksom mätt, det känns som om jag inte vill träffa honom på ett tag. Men så helt plötsligt står han där framför mig igen i all sin härlighet, alldeles sådär lagom bronsfärgad. Det känns som det kommer vara en evighet dit, men jag vet att jag får träffa honom tidigare än vad som är lämpligt. 

I övrigt så är Kenan kanske den roligaste personen som lever, jag vet dock inte om han är så medveten om det själv.  

Hemåt igen

Ja, i helgen åker jag hem till Alfred Nobel igen. Det har blivit ganska ofta i sommar, men oftast av vettiga anledningar. Och jag klagar ju inte, jag gillar ju att åka hem. Vissa gör det o andra inte. Lite småjobbigt att åka buss bara, men det är väl okej. I helgen ska jag se på Same old Story, myspace.com/sameoldstorysweden med bland andra Lill-Körva. De är förband till The Kristet utseende. Det blir gött de.


Litet tips

Jag brukar vanligtvis vara sjukt dålit uppdaterad vad gäller teveserier, till skillnad mot film. Så, antagligen har väl de flesta redan sett alla avsnitt av den här serien samt sitter o väntar på nya. Hur som helst. Såg reklam för serien The Riches som går på TV8. Vanligtvis hade jag väl inte direkt reagerat, då det är min vanliga reaktion när det blir reklam osv. Men nu såg jag ju att Eddie izzard spelar huvudrollen samt producerar. Värt att kolla in tyckte jag, tankade ner och har nu plöjt det som finns på väldigt kort tid. Så, gillar ni Eddie izzard, vilket man bör göra, så gillar man The Riches, inte helt otippat dominerar han stort. Apropå serier så börjar femte säsongen av The Office sändas i USA på torsdag, hoppas de gör en uppryckning, för förra säsongen var ju tyvärr den sämsta.


Free like a flying demon

För att citrera E-Type, denna H-Type kopia som så länge har berikat det svenska kulturlivet.

Det var iallafall nåt sånt det kändes som, att hoppa fallskärm. Ja, som ni förstår så kom vi iväg till slut..
vädret ställde till det som fan till en början, tack geitskaret och bekkestad. Det resulterade i ett Maxbesök utan mat och ett underbart McDonaldsbesök med mat. Tre timmar senare än beräknat var vi dock på plats på Skavsta flygplats och fick genomöfra hoppet. jävligt tuff känsla, det sammanfattar väl det hela. Film och kort finns från hoppet, men jag fortsätter min trend att inte lägga upp bilder på mig själv här, så det får bar amina kompisar se, som för övrigt väl är de enda som läser den här bloggen.. men ändå..

något att rekommendera var det iallafall... något jag inte kan rekommendera är att tömma en liter Captain morgan efteråt.

Allt jag har

Min förra dator blev ju snodd för inte allt för längesen. Därpå låg en del jag skrivit. endast en finns kvar. Så det är lika bra jag lägger upp allt jag har. dvs två väldigt banala men dyngbra grejer. Detta är en hyllning till en av punkens fäder.

Groundbreaking, soulsearching

Pioneer of punk

Lost and disillusioned

Shooter of junk


Abandoned, abused

Name written in stone

Forever in our hearts

Dee Dee Ramone

en timme kvar tills jag får reda på om det blir någon fallskärmshoppning.
Förhoppnignsvis blir det det, därefter blir jag full.


Väder

En på mitt jobb är besatt av väder. Just nu är jag det också. För dagens fallskärmshopp står och faller me det. Just nu är det mulet. Tone Bekkestad i all ära, men är hon inte lite ful ändå. Det finns ju faktiskt en väderflicka som dels är snyggare och som inte kommer från det gudsförgätna landet i väst. Jag talar förstås om Jannike Geitskaret (misstäkt norkt namn iofs). Väldigt fin. Nåja, båda förtjänar att nåt riktigt dumt händer med dem, eftersom de lovat sol idag. KOM IGEN NU FÖR FAN, BLI SOL.


hmm



Såg den här bilden på nån arg liten flickas sida. Jag vet inte vart jag ska börja.
Om nu grisarna planerar en hämnd på människosläktet för att de har blivit
ätna i hundratals år, chockonaturligt för övrigt, så har jag en känsla av att hämden

kommer vara ursklijningslös. Jag tvivlar på att Nasse med sin vilda blick och

blodtörst kommer att säga, nej men titta, här har vi en hederlig vegan, du får leva.
Den dagen hämnden kommer, är också den dagen då djur har mer vett, samarbetsförmåga
och mer sofistikerade vapen än människan. Den dagen ligger nog rätt långt fram
i tiden, men det vore onekligen rätt kul att se dem försöka. Det ironiska är väl att om vi
slutar äta kött, skjuter av djur när de blir för många osv, alltså följer dfen gode veganens väg
så öppnar vi ju den lilla lilla lilla dörr som finns för djuren att overthrowa the system. Vore det inte lite
dumt att låta dem se det ljuset i tunneln, det sista halmstrået, gnistan, hoppet...


 


Poesi, grym sådan

Ibland, då och då. ungefär en gång per år om jag ska vara ärlig, så skriver jag nåt som kan kallas en dikt. Jag tänkte försöka utveckla det lite grann. sen tänkte jag lägga upp dem här. Den första, min senaste är en ode till internetragg, som säkert en del känner igen sig i.

Her pussy´s in pixels

She´s stuck in her bed, not from sickness, but from OCD

Got to blog, got to flaunt

Seeking affection by the keyboard

Redtubathon, porndemonium, snuffomania

She aint much, but she´s the one I want


She´s a saint

She´s a face

She writes to me

For the whole world to see


 I can always rely on her

when I´m drunk, when I´m not

Her warmth reaches through the screen

Smileying, nudging, winking

She aint much, but she´s the one I want


She´s a saint

She´s a face

She writes to me

For the whole world to see


And the sex was great, varied and dirty in a clean way

Via webcam and through messenger

But like that she was gone

Deleted? Disconnected? Blocked?

She aint much, but she´s the one I want

She ain´t much, but she´s the one I want

She ain´t much, but she´s the one I want

The one I want


Omvänd effekt

Tog precis ett varmt bad, jag tänkte att det skulle bota min bakfylla som jag har dragits med hela dagen. Det slutade med att jag fick hjärtklappning, svminingskänslor och diverse åkommor. Sjukt trevligt.

Förövrigt så var det jävligt längesen jag använde bloggen, än längre sen jag skrev nåt i den. Det beror på många olika saker. jag har inte varit speciellt upptagen, men det är väl också då man inte har så mycket att skriva. Sommaren var väl sådär, mest jobb. drog dock på West Coast Riot vilket var en hit Putte i Parken var också sjysst. Emmas o Manges bröllop och Manges svensexa var också sjukt kul. Sen så blev det ju mycket öl i vanlig ordning.

Nu har jag bytt jobb och jobbar på en särskola, vilket är jävligt sjysst, men inte riktigt vad jag är utbildad till, men så länge man trivs liksom.

Så, nu har jag varit seriös nog. Jag inbillar mig inte att många kommer läsa den här bloggen den här vändan heller... men jag ska försöka skriva lite, om inte annat för att använda bloggen som något så sjukt som en dagbok, istället för en reklamsida för massa menlösa produkter som ingen människa i världen behöver (läs blondinbella, min nemesis)´

I morgon ska jag, om vädret til¨låtr, hoppa fallskärm. Ser fram emot det som fan, bara att hoppas det blir av.

RSS 2.0