alla ska få plats

www.alltombarn.se/kandis/mammaintervjuer-1.15512

Det är underbart att se hur alla ska få plats i media, och det är viktigt att vi får se den mjuka sidan hos monster som till exempel Hitler, kim jong-il och i det här fallet Åsa Waldau.

Fast så viktigt är det inte egentligen va?


Åsa waldaus dotter har itne gjort tonårsrevolt. O motherfucking fan eller!

konstfuck

- Tja konstfack, vad händer?
- Inget särskilt, spelar sinnessjuka, klottrar vagnar, sprayar kycklignar.
- Det gamla vanliga alltså.
- Ja, just precis.
- Jo, jag tänkte pitcha en idé jag har.
- Låt höra.
- Jag funderar på om man inte kan inhägna ett område skog i Jämtland, snickra ihop några baracker, resa ett par vakttorn,     betala Fadde Darwich några korvören för att vakta. Sen så bara tar vi alla era "elever", samt de tre kommande årens sökanden, bussar upp dem i skogen och låter dem bo där, som nån sorts workshop. Skulle jag kunna få använda lite av era funds till detta.
- Är det verkligen konst?
- Jaja, installation.
- Jag ska höra med kollegiet, men min spontana åsikt är, kör.


idioter

Hail to the king

Shane Meadows, jag älskar dig.  In a totally non-gay way.

Vissa personer är helt enkelt födda till att berätta historier.
Shane Meadows är en sån person.
de flesta har väl sett This is England och kanske därmed också hans senaste Somers town, som båda är fantastiska.
jag måste erkänna att jag inte fått upp ögonen för honom förrän den förstnämda. Det känns ju både bra o dåligt, mest bra, för nu har jag ju en massa bra film att se. Dead man´s shoes är ett måste för alla som gillar hämndfilmer. Den är något så ovanligt som en nyskapande hämndfilm, också helt fantastisk.

jag är salig

"I don´t agree with that in the workplace"

för att citera David Brent (Ricky Gervais)

Det känns helt okej att det inte är okej att snacka skit bakom allas rygg om att de är kassa, för att sen inte sköta sitt jobb.

Vi står nu utan samordnare på mitt jobb, då den som hade just den tjänsten uppförde sig som beskrivit ovan, och således fick sluta. Kul nu o se om ledningen vill att hans uppgifter ska splittas på oss som är kvar. Det vore helt okej, för jag antar att det skulle innebär mer pengar till mig. Om inte, troooligt.

Har skrivit fruktansvärt lite i bloggen, vilket kan förklaras med att jag inte vill skriva om privata grejer här, och det mest intressanta i mitt liv just nu är just mitt privatliv.

Har inte heller skrivit om alla filmer jag sett, och det lär jag ju inte göra retroaktivt heller. Såg iallafall Eden Lake igår. Det var en helt okej thriller/skräck-rulle, även om jag är lite trött på redneckprylen. Om man gillar att jämföra filmer så ligger det väldigt nära till hands att jämföra den här med Deliverance, eller Den sista färden som den heter på svenska. Sorglig översättning, men dock bättre än den norska versionen, Picnic med döden. En besvikelse var också att jag trodde att Thomas Turgoose skulle ha en mycket större roll. Det visade sig dock bara att de sålde filmen med hjälp av hans namn, sånt är trist.

Och Scolari fick gå, som jag spådde innan säsongen började. Fan, jag kanske vet mer än jag tror, ska nog börja betta.

RSS 2.0