ångest

Folk som känner mig vet att jag kan hitta på menlösa grejer på fyllan. som borde rendera i kraftig ångest. vilket det sällan gör. Eller ja, människor tenderar att göra menlösa grejer på fyllan, det är universal lag. Jag drabas dock väldigt sällan av ångest. Förutom när jag vaknar upp och inser att jag har dansat på krogen, alltså till nån slags house/techno/trance eller vad det kan tänkas kallas.

igår dansade jag.

Degerfors åkte ur Superettan.

Stureplan

Jag har hållit mig från att gå ut där enda sen jag flyttade hit. Igår var jag dock väldigt nära, då jag gick på Berns källare. Jag blev genast påmind om varför jag inte vill gå ut där. anledningen stavas först och främst 170 kronor i inträde. Dyr öl, dålig musik och folk som reser sig ur soffan bredvid när man sätter sig ner är andra aledningar. Det känns bra att veta att man fortfarande inte vill passa in där. Ett kvitto på att mina värderingar fortfarande är sunda. Så dagens hat riktas alltså mot stureplan, föga orginellt.

idag gäller det. Degerfors IF hänger kvar i superettan vid vinst, vid förlust åker de ur. Grimsta IP klockan 14.

Jag måste kasta skit

då och då. eller ja, rätt ofta faktiskt.
Vissa skull enog kalla mig bitter, det är väldigt fel. jag skulle hellre kalla mig cynisk, och det är en rakt igenom positiv egenskap. jag funderar på att förvandla den här bloggen till en som bara klagar, dels för att jag tror att den skulle bli roligare samt att mina vanliga ventiler för klag ibland tröttnar eller inte räcker till.

Men saker ska också hyllas. idag vill jag hylla bandet Civil Olydnad (www.myspace.com/CIVILOLYDNAD)
Såg dem igår på kafé 44, för övrigt första gången jag var på det legendariska stället. Det känns bra att den svenska 80-talspunken inte är död. Samma anda som Asta Kask och Strebers med andra ord. De håller ju inte samma klass naturligtvis, men det gör inte så mycket.

RSS 2.0